Konsulteille

Palveluamme käyttää niin täyden palvelun viestintätoimistot kuin myös freelance-graafikot, projektipäälliköt, sisällöntuottajat, kääntäjät ja konsernilaskennan konsultit. 

Asiakkaan valitsemat kumppanit käyttävät CtrlPrint-palvelua täysin maksutta, mutta saavat samaa palvelua kuin raportoivat asiakkaammekin.

Jos sinulla on kysyttävää ESEF-/XBRL-raportoinnista, meillä on ratkaisu siihenkin.

Nämä ovat yleisimmät vastaukset, kun tiedustelemme konsulttikäyttäjiltämme heidän kokemuksiaan ratkaisustamme:

Yhteistyötä ja hallintaa.

CtrlPrintin ansiosta yhteistyö sekä asiakkaan että heidän muiden kumppanien kanssa on huomattavasti helpompaa, riippumatta heidän olinpaikastaan. Palvelumme avulla näkee selkeästi, kuka tekee mitäkin ja mitä on jo tehty. Jokaisen on siis helpompi keskittyä siihen, missä on paras.

Ei epäselviä korjauksia, joille ei ole tilaa. Tai jotka pääsevät unohtumaan.​

CtrlPrintin kanssa ei tarvitse tehdä teksti- ja numerokorjauksia muiden puolesta. Eikä ottaa vastuuta epäselvistä, tilaa vievistä korjauksista. Koska asiakkaat tekevät muutokset itse, ei tarvitse ihmetellä, kuka teki mitäkin. Tai mikä jäi tekemättä.

Selkeämpi kuva ajankäytöstä.

Asiakkaat tuottavat teksti- ja numerosisällön omatoimisesti ja tekevät rajattomasti muutoksia milloin haluavat. Siksi on on helpompi arvioida aika, joka omalle työlle on varattava. Myöhään illalla ja öisin tehtävä työ vähenee taatusti.

Ei huolta varmuuskopioinneista tai turvallisuudesta.

CtrlPrint pitää asiakkaiden dokumentit varmassa tallessa. Vastaamme käytettävyydestä, varmuuskopioinnista ja salauksesta. Jatkuvasti aktiiviset sisäiset tietoturvatoimemme pohjautuvat kulttuuriin, jossa kaikkein tärkeintä on turvallisuus.

Lue lisää, kuinka CtrlPrint mahdollistaa keskittymisen olennaiseen

”CtrlPrintin ansiosta saimme vuosikertomuksen valmiiksi ennen kuin oli aika ryhtyä laatimaan ensimmäistä kvartaaliraporttia.”

– Ensimmäisen vuoden käyttäjä

”Säästimme CtrlPrintillä niin paljon aikaa, että päätimme aikaistaa vuosikertomuksemme julkaisua kokonaisella kuukaudella.”

– Ensimmäisen vuoden käyttäjä

”Helppo käyttää, ja uusin versio on aina käytettävissä ja haettavissa PDF-muodossa.”

– Monivuotinen käyttäjä

Kokeile CtrlPrintiä

Onko sinulla asiakas, jolle CtrlPrint voisi mielestäsi sopia? Jotta saisitte itse nähdä, miten paljon CtrlPrint parantaa prosessianne, tarjoamme sen maksuttomaan testikäyttöön pienemmälle raportille, kuten osavuosikatsaukselle.
Lisätietoja saat asiakasvastaaviltamme.

Näin CtrlPrint toimii

Katso videolta lyhyt esittely kuinka CtrlPrintiä käytetään.