Konsulteille

Yhteistyökumppaneihimme kuuluu niin täyden palvelun toimistoja kuin freelance-graafikoita, projektipäälliköitä, sisällöntuottajia, kääntäjiä ja konsernilaskennan konsulttejakin.

He käyttävät CtrlPrint-palvelua täysin maksutta, mutta saavat samaa palvelua kuin raportoivat asiakkaammekin.

Jos sinulla on kysyttävää InDesignista XBRL:ään tai ESEF:iin liittyen, meillä on ratkaisu siihenkin.

Nämä ovat yleisimmät vastaukset, kun tiedustelemme konsulttikäyttäjiltämme heidän kokemuksiaan ratkaisustamme:

Yhteistyötä ja hallintaa.

CtrlPrintin ansiosta yhteistyö sekä asiakkaiden että muiden konsulttien kanssa on huomattavasti helpompaa, heidän olinpaikastaan riippumatta. Ratkaisussa myös näkee todella selkeästi, kuka tekee mitäkin ja mitä on jo tehty. Jokaisen on siis helpompi keskittyä siihen, missä on paras.

Ei epäselviä korjauksia, joille ei ole tilaa. Tai jotka pääsevät unohtumaan.​

CtrlPrintin kanssa ei tarvitse vaihtaa sanoja ja numeroita muiden puolesta. Eikä ottaa vastuuta epäselvistä, tilaa vievistä korjauksista. Koska asiakkaat tekevät muutokset itse, ei tarvitse ihmetellä, kuka teki mitäkin. Tai mikä jäi tekemättä.

Selkeämpi kuva ajankäytöstä.

Asiakkaat työstävät tekstejä ja numeroita omatoimisesti ja tekevät rajattomasti muutoksia milloin haluavat. Tällöin on helpompi arvioida aika, joka omalle toimitukselle on varattava. Myöhään illalla ja öisin tehtävä työ vähenee taatusti.

Ei huolta tietojen varmuuskopioinnista ja turvallisuudesta.

CtrlPrint pitää asiakkaiden asiakirjat varmassa tallessa. Vastaamme käytettävyydestä, varmuuskopioinnista ja salauksesta. Jatkuvasti aktiiviset sisäiset tietoturvatoimemme pohjautuvat kulttuuriin, jossa kaikkein tärkeintä on turvallisuus.

Lue lisää, kuinka CtrlPrint mahdollistaa keskittymisen olennaiseen

”CtrlPrintin ansiosta saimme vuosikertomuksen valmiiksi ennen kuin oli aika ryhtyä laatimaan ensimmäistä kvartaaliraporttia.”

– Ensimmäisen vuoden käyttäjä

”Säästimme CtrlPrintillä niin paljon aikaa, että päätimme aikaistaa vuosikertomuksemme julkaisua kokonaisella kuukaudella.”

– Ensimmäisen vuoden käyttäjä

”Helppo käyttää, ja uusin versio on aina käytettävissä ja haettavissa PDF-muodossa.”

– Monivuotinen käyttäjä

Kokeile CtrlPrintiä

Onko sinulla asiakas, jolle CtrlPrint voisi mielestäsi sopia? Jotta saisitte itse nähdä, miten paljon CtrlPrint parantaa prosessianne, tarjoamme sen maksuttomaan testikäyttöön pienemmälle asiakirjalle, kuten osavuosikatsaukselle.
Lisätietoja saat asiakasvastaaviltamme.

Näin CtrlPrint toimii

Katso videolta lyhyt esittely kuinka CtrlPrintiä käytetään.