Kaikkiin raportointitarpeisiisi

Asiakkaamme hyödyntävät CtrlPrint-ratkaisua vuosikertomusten ja yritysvastuuraporttien, osavuosikatsausten, sijoittajaesitysten, listaus- ja uusmerkintäesitteiden sekä muiden yrityskriittisten asiakirjojen laadinnassa.

Asiakkaiden koko, toimiala ja omistus vaihtelevat huomattavasti, mutta kaikilla on käytössään Adoben InDesign- ja InCopy-ohjelmat.

Meillä on myös ESEF-raportoinnin (XHTML ja iXBRL) mukainen ratkaisu, joka toimii InDesign-tiedostoille.

Nämä ovat yleisimmät vastaukset, kun tiedustelemme asiakkailtamme, miksi he käyttävät ratkaisuamme:

Muutokset ja kommentit uusimpaan versioon. Joka kerta.

Ilman mitään toimenpiteitä voi aina olla varma, että työstettävänä on uusin versio. Kukaan ei myöskään voi muokata samaa asiakirjaa yhtä aikaa. Varmuus tästä säästää paljon energiaa, jonka voi käyttää muuhun.

Asiakirjoja ei lähetellä. Ei talon sisällä eikä sen ulkopuolelle.

Jokainen pääsee käsiksi omiin osioihinsa asiakirjassa silloin kun haluaa, ilman toisten odottelua. InCopy-tekstityökalu ja ISO-sertifioitu alkuperäisten asiakirjojen ja PDF-tiedostojen käsittely pilvessä varmistavat, että kaikki tekevät oikeita asioita oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Helppo nähdä, kuka on muuttanut mitäkin ja milloin. Taitetusta PDF:stä.

CtrlPrint jäljittää tehdyt muutokset sekä alkuperäiseen asiakirjaan että taitettuun PDF-tiedostoon. Kaikki asianosaiset näkevät, kuka on tehnyt mitäkin ja milloin. Merkinnät eivät myöskään pilaa muotoilua, vaan kaikki näyttää siltä, miltä kuuluukin.

Nopeasti alkuun ja apua tarvittaessa.

Käyttämällä mallina edellisen vuoden InDesign-asiakirjaa vauhtiin pääsee jo parissa tunnissa. Avustamme asennuksessa sekä opastamme alkuun työkalun käytössä. Lisäksi asiantunteva tukihenkilöstömme on tarvittaessa nopeasti saatavilla.

Ratkaisumme-osiosta voit lukea lisää siitä, miten CtrlPrint antaa sinun keskittyä tärkeisiin asioihin.

”CtrlPrintin ansiosta saimme vuosikertomuksen valmiiksi ennen kuin oli aika ryhtyä laatimaan ensimmäistä kvartaaliraporttia.”

– Ensimmäisen vuoden käyttäjä

”Säästimme CtrlPrintillä niin paljon aikaa, että päätimme aikaistaa vuosikertomuksemme julkaisua kokonaisella kuukaudella.”

– Ensimmäisen vuoden käyttäjä

”Helppo käyttää, ja uusin versio on aina käytettävissä ja haettavissa PDF-muodossa.”

– Monivuotinen käyttäjä

Kokeile CtrlPrintiä

Jotta saisitte itse kokea, miten CtrlPrint parantaa prosessianne, tarjoamme sen maksuttomaan testikäyttöön pienehkölle asiakirjalle, kuten osavuosikatsaukselle.
Lisätietoja saat asiakasvastaaviltamme.

Näin CtrlPrint toimii

Katso videolta lyhyt esittely kuinka CtrlPrintiä käytetään.