Kaikkiin raportointitarpeisiisi

Asiakkaamme hyödyntävät CtrlPrint-ratkaisua vuosikertomusten ja yritysvastuuraporttien, osavuosikatsausten, sijoittajaesitysten, listaus- ja uusmerkintäesitteiden sekä muiden dokumenttien laadinnassa.

Asiakkaiden koko, toimiala ja omistusmuoto vaihtelevat, mutta yhteistä kaikille on tarve tuottaa InDesign -ohjelmalla taitettuja visuaalisia dokumentteja yhteistyössä sisäisesti sekä omien ulkopuolisten kumppaneiden kanssa ja heillä kaikilla on käytössään Adoben InDesign- ja InCopy-ohjelmat.

Meillä on myös ratkaisu ESEF-raportointiin (XHTML ja iXBRL), jossa raportin InDesign-tiedosto toimii datalähteenä.

Nämä ovat yleisimmät vastaukset, kun tiedustelemme asiakkailtamme, miksi he käyttävät ratkaisuamme:

Muutokset ja kommentit uusimpaan versioon. Joka kerta.

Ilman mitään toimenpiteitä voi aina olla varma, että työstettävänä on dokumentin uusin versio. Kukaan ei myöskään voi muokata samaa dokumenttiosiota yhtä aikaa. Varmuus tästä säästää paljon energiaa, jonka voi käyttää muuhun.

Tiedostoja ei lähetellä. Ei talon sisällä eikä sen ulkopuolelle.

Jokainen pääsee käsiksi omiin osioihinsa silloin kun haluaa, ilman toisten odottelua. InCopy-tekstinmuokkausohjelma ja ISO-sertifioitu alkuperäisten dokumenttien ja PDF-tiedostojen käsittely pilvessä varmistavat, että kaikki tekevät oikeita asioita oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Helppo nähdä, kuka on muuttanut mitäkin ja milloin. Taitetusta PDF:stä.

CtrlPrint jäljittää tehdyt muutokset sekä alkuperäiseen tiedostoon että taitettuun PDF-tiedostoon. Tiimin jäsenet näkevät helposti, kuka on muokannut mitäkin ja milloin. Muutoksien korostus ei pilaa raportin muotoilua, vaan kaikki näyttää raportilla siltä, miltä kuuluukin.

Nopeasti alkuun ja apua tarvittaessa.

Käyttämällä lähtötietona edellisen vuoden InDesign-tiedostoa vauhtiin pääsee jo parissa tunnissa. Avustamme asennuksessa sekä opastamme alkuun palvelun käytössä. Lisäksi asiantunteva tukihenkilöstömme on tarvittaessa nopeasti saatavilla.

Ratkaisumme-osiosta voit lukea lisää siitä, miten CtrlPrint antaa sinun keskittyä tärkeisiin asioihin.

”CtrlPrintin ansiosta saimme vuosikertomuksen valmiiksi ennen kuin oli aika ryhtyä laatimaan ensimmäistä kvartaaliraporttia.”

– Ensimmäisen vuoden käyttäjä

”Säästimme CtrlPrintillä niin paljon aikaa, että päätimme aikaistaa vuosikertomuksemme julkaisua kokonaisella kuukaudella.”

– Ensimmäisen vuoden käyttäjä

”Helppo käyttää, ja uusin versio on aina käytettävissä ja haettavissa PDF-muodossa.”

– Monivuotinen käyttäjä

Varaa demo

Ja näet CtrlPrintin alustan toiminnassa. Varaa henkilökohtainen esittely asiakasvastaaviemme kanssa ja näe, miten CtrlPrin auttaa ja tehostaa yritysraporttien sekä ESEF raporttien tuottamista.
Lisätietoja saat asiakasvastaaviltamme.

Näin CtrlPrint toimii

Katso videolta lyhyt esittely kuinka CtrlPrintiä käytetään.