Ratkaisumme​

Yritysraporttien tietojen kerääminen ja yhteensovittaminen vaatii paljon eri henkilöiden erikoisosaamista ja aikaa. Palvelumme lähtökohtana on InDesign -sovellus, jonka ympärille rakennetun palvelun avulla kaikki voivat työskennellä yhteistyössä vapaasti, kontrolloidusti ja turvallisesti.

Tietojen turvallinen käsittely – ilman VPN-yhteyttä

Kaikki tiedonsiirto CrlPrintin pilvipalvelun ja paikallisen koneen välillä tapahtuu suojatusti, sekä pilvipalveluun tallennetut dokumentit ovat salattuja ja suojattuja. VPN-yhteyttä ei tarvita. Lue lisää palvelun tietoturvallisuudesta sivulta Turvallisuus.

Muokkaa offline-tilassa – missä oletkin

CtrlPrint-ratkaisussa muokkaaminen ei vaadi verkkoyhteyttä. Verkkoyhteyttä tarvitaan vain noutaessa dokumenttia muokattavaksi tai tallentaessa takaisin palveluun. Kun dokumentti on avattuna Adobe InDesignissa tai InCopyssa, voit työskennellä häiriöttä vaikkapa tien päällä ilman verkkoyhteyttä.

Kaksivaiheinen todennus tietoturvan lisäämiseksi

Lisää työskentelyn tietoturvallisuutta. Kaksivaiheisessa todennuksessa käyttäjältä vaaditaan sekä kirjautumistiedot että todennettu älypuhelin. Meillä kaksivaiheinen todennus on sovelluspohjainen eli vaihtoehdoista turvallisin tapa.

Tietojen eheys

Versiohallinta maailmanluokkaa

Dokumenttien sisään- ja uloskirjaaminen muokkauksia tehdessä takaa helpon ja vakaan versiohallinnan. Palvelu tarjoaa selkeän tiedon siitä, kuka käyttäjistä on kuitannut dokumentin itselleen muokattavaksi ja milloin. Voit tilata itsellesi ilmoituksen, kun dokumentti on tallennettu takaisin palveluun ja on jälleen vapaa uusille muokkauksille. Versiohallinta tapahtuu määriteltyjen dokumenttiosioiden mukaan, ei ainoastaan tekstitasolla.

Omien ja toisten tekemien muutosten jäljitys 

Kaikki sisältöihin tehdyt muutokset rekisteröidään Muutosten jäljitys -toiminnolla ja niihin merkitään tieto muokkaajasta, sekä päivämäärä ja kellonaika. Tehdyt muutokset näkyvät sekä InCopy -tiedostossa että PDF-tiedostossa. Toiminnossa olevien suodattimien avulla saat halutessasi näkyviin vain tiettynä ajanjaksona tehdyt tai tietyn käyttäjän tekemät muutokset. Hyväksy/hylkää-toiminto.

Muutokset versioiden välillä

Muutosten jäljityksen -toiminnon suodattimien avulla saadaan helposti esiin versioiden väliset muutokset halutulta aikaväliltä tai suodatettuna eri tarpeisiin kuten hallituksen, tilintarkastajan ja johtoryhmän tarkistuskierroksiin, jolloin tuodaan esille selkeästi vain edellisen tarkistuskierroksen jälkeen tehdyt muutokset ja nopeutetaan siten raportin tarkistelua.

Eri tiedostomuodot

Pdf:t kaikkiin tarpeisiin 

Ladattavissa suoraan CtrlPrintistä. Kokonainen raportti tai vain tietyt osat raportista. PDF-tiedoston voit ladata puhtaana PDF:nä sekä halutessasi voit helposti lisätä erilaisia oletusnäkymiä PDF-tiedostolle esimerkiksi siten, että ladatussa PDF-tiedostossa näkyy korostettuna tehdyt muutokset, tiedosto avautuu aukeamana, tai sisältää sekä päivämäärät että kellonajat. Myös eri kuvatarkkuuksien lisääminen on mahdollista.

ESEF – European Single Electronic Format

CtrlPrintin avulla voidaan yhdistää ESEF/ XBRL-raportointi saumattomaksi osaksi normaalia vuosikertomuksen- tai tilinpäätöksen työstämisprosessia. CtrlPrint ESEF Taggerilla voit luoda Adobe InDesign -ohjelmalla taitetuista vuosikertomuksista ESEF-vaateen muokaisen XHTML-raportin (XHTML-muodossa Inline XBRL -spesifikaatiolla). Tutustu ratkaisuumme lisää sivuston Ajankohtaista -> ESEF -osiossa.

Muotoiltu teksti – RTF

Muotoiltujen tekstien vienti InDesign-dokumentista lukujärjestyksessä helposti. Ladatun tiedoston voi avata esimerkiksi Microsoft Wordissa. Sekä InCopy – että InDesign-ohjelmille.

Linkitys Exceliin

Sovelluksessa on vakiona Excelin linkitys InDesigniin, ja se toimii vastaavasti kuin Office-paketissa. Kyse ei ole erityisestä CtrlPrint-toiminnosta, mutta annamme neuvoja työnkulun suunnitteluun. Toimii vain Adoben InDesignissa.

Kommenttien järjestäminen

CtrlPrint Review

Ei enää kommentteja ja muutoksia irrallisilla lappusilla, sähköposteissa, tekstiviesteissä ja muistiinpanoissa. CtrlPrint Review -toiminnon avulla käyttäjät voivat kommentoida sekä sisältöä että muotoilua, ja kaikki kommentit löytyvät läpinäkyvästi yhdestä kanavasta. Dokumentille annetut kommentit näkyvät käyttäjille myös Adobe InDesignissa ja InCopyssa.

Varaa demo

Ja näet CtrlPrintin alustan toiminnassa. Varaa henkilökohtainen esittely asiakasvastaaviemme kanssa ja näe, miten CtrlPrin auttaa ja tehostaa yritysraporttien sekä ESEF raporttien tuottamista. Lisätietoja saat asiakasvastaaviltamme.

Näin CtrlPrint toimii

Katso videolta lyhyt esittely kuinka CtrlPrintiä käytetään.