Ratkaisumme​

Talousraporttien tietojen kerääminen ja yhteensovittaminen vaatii paljon eri henkilöiden erikoisosaamista ja aikaa. Lähtökohtanamme on InDesign sovellus, johon rakennetun työkalun avulla kaikki osalliset henkilöt voivat työskennellä yhteistyössä vapaasti, kontrolloidusti ja turvallisesti.

Tietojen turvallinen käsittely – ilman VPN-yhteyttä

Kaikki viestintä pilvialustan kanssa tapahtuu salatusti, ja myös tallennetut asiakirjat ovat salattuja. VPN-yhteyttä ei tarvita. Lue lisää tietoturvallisuustyöstämme kohdasta Turvallisuus.

Muokkaa offline-tilassa – missä oletkin

CtrlPrint-ratkaisussa muokkaaminen ei vaadi internetyhteyttä. Verkkoyhteyttä tarvitaan vain asiakirjojen kuittaamiseen sisään ja ulos. Kun asiakirja on avoimena Adobe InDesignissa tai InCopyssa, voit työskennellä häiriöittä vaikkapa tien päällä.

Kaksivaiheinen todennus tietoturvan lisäämiseksi

Lisäturvaa asiakirjoihin pääsyyn. Kaksivaiheisessa todennuksessa käyttäjältä vaaditaan sekä kirjautumistiedot että todennettu älypuhelin. Meillä kaksivaiheinen todennus on sovelluspohjainen eli vaihtoehdoista turvallisin tapa.

Tietojen eheys

Versiohallinta maailmanluokkaa

Helppo ja vakaa asiakirjojen kuittaus sisään ja ulos. Selkeä tieto siitä, kuka käyttäjistä on kuitannut asiakirjan ulos ja kuinka kauan sitten. Järjestelmä ilmoittaa, kun asiakirja on vapautunut. Versiohallinta tapahtuu asiakirjatasolla, ei ainoastaan tekstitasolla.

Omien ja toisten tekemien muutosten jäljitys 

Tekstiin ja lukuihin tehdyt muutokset jäljitetään, ja niihin merkitään käyttäjä, päivämäärä ja kellonaika. Muutokset näkyvät sekä alkuperäisessä asiakirjassa että PDF-tiedostossa. Suodattimen avulla saa näkyviin tiettynä ajanjaksona tehdyt tai tietyn käyttäjän tekemät muutokset. Hyväksy/hylkää-toiminto.

Muutokset versioiden välillä

Muutosten jäljityksen suodatintoiminnolla saa helposti esiin versioiden väliset muutokset. Eri tarkistajille, kuten hallitukselle, tilintarkastajille ja johtoryhmälle, voi määrittää eri ajanjaksot, jolloin he näkevät vain itselleen uudet muutokset.

Eri tiedostomuodot

Pdf:t kaikkiin tarpeisiin 

Ladattavissa suoraan CtrlPrintistä. Kokonaiset asiakirjat tai niiden tietyt osat. Ratkaisuun on helppo lisätä erilaisia PDF-tiedostoja esimerkiksi jäljitetyin muutoksin, aukeamin, päivämäärin ja kellonajoin tai ilman. Myös eri kuvatarkkuudet ovat mahdollisia.

ESEF – European Single Electronic Format

CtrlPrint ESEF Taggeria käytetään luomaan Adobe InDesignissa tehdyistä vuosikertomuksista ESEF-raportteja (XHTML-muodossa Inline XBRL -spesifikaatiolla). Ratkaisumme toimittaa täydellisen ESEF-raportin, joka sisältää sekä toimintaa kuvaavat osat että tilinpäätösraportit. Lisätietoja saat Ajankohtaista-osiosta ESEF-tunnisteella.

Muotoiltu teksti – RTF

Muotoiltujen tekstien vienti InDesign-asiakirjasta lukujärjestyksessä. Tiedoston voi avata esimerkiksi Microsoft Wordissa. Sekä InCopylle että InDesignille.

Linkitys Exceliin

Sovelluksessa on vakiona Excelin linkitys InDesigniin, ja se toimii vastaavasti kuin Office-paketissa. Kyse ei ole erityisestä CtrlPrint-toiminnosta, mutta annamme neuvoja työnkulun suunnitteluun. Toimii vain InDesignissa (ei InCopyssa).

Kommenttien järjestäminen

CtrlPrint Review (beta)

Ei enää kommentteja ja muutoksia irrallisilla lappusilla, sähköposteissa, tekstiviesteissä ja muistiinpanoissa. CtrlPrint Review’ssä käyttäjät voivat kommentoida sisältöä tai muotoilua, ja CtrlPrint pitää kaiken hyvässä järjestyksessä. Kommentit näkyvät sekä Adobe InDesignissa että InCopyssa.

Kokeile CtrlPrintiä

Onko sinulla asiakas, jolle CtrlPrint voisi mielestäsi sopia? Jotta saisitte itse nähdä, miten paljon CtrlPrint parantaa prosessianne, tarjoamme sen maksuttomaan testikäyttöön pienemmälle asiakirjalle, kuten osavuosikatsaukselle.
Lisätietoja saat asiakasvastaaviltamme.

Näin CtrlPrint toimii

Katso videolta lyhyt esittely kuinka CtrlPrintiä käytetään.