CtrlPrint on yhteistyöalusta, jota käytetään yksinkertaistamaan ja tehostamaan visuaalisesti muotoiltujen raporttien, kuten vuosikertomusten, tuottamista. Järjestelmäämme käyttää yli 650 asiakasyritystä ja organisaatiota maailmanlaajuusesti.

Tietoa CtrlPrintistä

Ajatus CtrlPrintistä syntyi tukholmalaisessa mainostoimistossa 1990-luvun lopulla. Taitetun vuosikertomuksen tuottaminen juuri pörssiin listautuneelle asiakkaalle osoittautui vaativammaksi kuin kukaan oli arvannutkaan.

Koska asiakas ja toimisto eivät kumpikaan olleet tuottaneet taitettua vuosikertomusta aiemmin, he eivät ymmärtäneet tämäntyyppisen julkaisun ja tavallisen markkinointiviestinnän eroa. Lukemattomat pienet ja suuret muutokset, korjausten kiireellisyys sekä uudet PDF-versiot rasittivat työntekijöitä. Vaikka lopputulos olikin onnistunut ja asiakas oli tyytyväinen, ei hanke kokonaisuutena ollut menestys.

Toimiston verkkosivujen kehitykseen keskittyvässä osastossa alettiin miettiä, miten teknologiaa hyödyntämällä voitaisiin kehittää ratkaisu, joka toisi helpotusta perinteisen työskentelytavan haasteisiin.

InDesign tuli markkinoille vuonna 1999, ja siitä lähtien CtrlPrintin kehitys on tapahtunut kyseisen työkalun ja sen tekstinmuokkausohjelman InCopyn pohjalta. Turvallisen ja helppokäyttöisen yhteistyöalustan kehittäminen tärkeille asiakirjoille, joilla on lukuisia sisällön omistajia ja tarkistajia, on jatkuvaa työtä. CtrlPrint on muun muassa Adobe Solution Partner.

Vuonna 2019 CtrlPrintillä on 650 asiakasta neljässä maanosassa, ja sitoutuneiden työntekijöiden ansiosta yritys jatkaa kasvuaan. Yrityksen omistaa sijoitusyhtiö Pamir yhdessä johtoryhmän jäsenten kanssa.

CtrlPrint Suomi

Kaisa Heikka

Business Developer

Sanna Laakso

Business Developer

CtrlPrint Sweden

Elias Carlved

Account Manager Sweden

Karl Magnus Westerberg

Head of Sales, Nordics

Micaela Abreu

Account Manager Sweden

CtrlPrint UK

Ann Marie Fagan

UK Manager

Luke Newton

Business Developer UK

Azhar Zaman

Regional Manager UK

Panos Melas

Business Developer UK

CtrlPrint France

Camille Dauvergne

Business Developer France

Stephan Martin

Business Developer France