CtrlPrint tuottaa asiakkailleen pilvipohjaista yhteistyöalustaa, jonka avulla pystytään tuottamaan vuosiraportit, tilinpäätökset ja muut isommat raportit entistä tehokkaammin, kontrolloidusti, sekä tietoturvallisesti yhteistyössä viestintätoimiston kanssa.

CtrlPrintin palvelussa pystytään tuottamaan myös säännellyillä markkinapaikoilla toimivilta yrityksiltä 1.1.2020 lähtien vaaditun ESEF/ XBRL-raportin saumattomana osana normaalia vuosiraportin työstämistä. Erityisen CtrlPrintin ESEF/XBRL-ratkaisusta tekevät esimerkiksi seuraavat asiat:

– Työstäessä yhtä ja samaa dokumenttia, jonka eri tulostusmuotoina ovat vuosikertomuksen PDF ja viranomaisten vaatima XHTML-raportti XBRL-merkintöineen. Raporttien sisältö ja ulkoasu ovat keskenään täysin identtisiä ja sama dokumentti täyttää sekä viestinnälliset tarpeet, että viranomaisten vaatimukset
– ESEF/ XBRL-raportti työstetään saumattomana osana normaalia vuosiraportin työstämistä, jolloin pelkkää ESEF-raporttia/ -vaadetta varten ei synny yhtiöön erillisiä prosesseja
– Palvelu on helppo ja nopea ottaa käyttöön, eikä vaadi järjestelmäintegraatioita

Osana aktiivista rooliaan ESEF/XBRL-ohjelmistotarjoajana CtrlPrint Finland on liittynyt jäseneksi XBRL Suomen toimintaan. XBRL Suomi on kansainvälisen XBRL-organisaation alaisuudessa toimiva konsortio, jonka pääasiallisena tavoitteena on tuoda Suomeen XBRL (eXtensible Business Reporting Language) raportointikieli yritysten taloudellisten tietojen esittämiseksi ja ajaa aktiivisesti sen käyttöönottoa eri raportointitarpeisiin esimerkiksi tilinpäätöstietojen ja veroilmoitusten raportoinnissa. XBRL Suomen toimintaan voi tutustua täältä.

XBRL Suomen jäsenyyden avulla pystymme entistä paremmin sekä seuraamaan, että osallistumaan XBRL-raportointikielen kehittämiseen ja jalkautumiseen osaksi normaalia raportointia. Uskomme myös, että jäsenyyden myötä kasvavan tietotaidon avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme aikaisempaa paremmin ja laadukkaammin.

Kerromme mielellämme toiminnastamme sekä palvelustamme lisää – ota meihin yhteyttä info-FI@ctrlprint.net.