Koulutuskalenteri vuodelle 2021 on julkaistu ja olet lämpimästi tervetullut osallistumaan CtrlPrintin koulutuksiin ja tapahtumiin.  Koulutuskalenteria täydennetään vielä kesän aikana  ESEF-raportoinnin ja XBRL-merkintöjen osalta, mutta jo julkaistuihin tapahtumiin kannattaa jo ilmoittautua!

CtrlPrint ja InCopy tilinpäätöksen käytännön laatijan työssä

Toukokuussa käynnistyivät workshopit, joissa perehdytään siihen, miten CtrlPrintin ja InCopyn avulla voidaan helpottaa tilinpäätöksen laatijan työtä sekä miten tehdä tilinpäätöksen työstäminen entistäkin tehokkaammaksi sekä jouhevammaksi. Seuraava workshop pidetään kesäkuussa, ja vielä yksi elokuussa, jolloin ehdit vielä ottamaan opit ja vinkit tulevaan vuosiraportointiin mukaan.

Workshopin kesto on 1,5 tuntia ja ne pidetään verkon yli suomeksi. Workshopit ovat avoimia kaikille sekä osallistujille maksuttomia. Ilmoittautua voit täällä:

CtrlPrint ja InCopy tilinpäätöksen käytännön laatijan työssä

CtrlPrintin käyttö InCopy- ja InDesign-käyttäjille

CtrlPrintin käyttäjänä sinun ei tarvitse huolestua, jos aiemman projektin jälkeen jokin opetettu vinkki raportin työstämisessä pääsee unohtumaan kesän aikana – syksyllä pyörähtävät käyntiin yleiset verkon yli pidettävät käyttäjäkoulutukset kaikille CtrlPrintin InCopy- sekä InDesign-käyttäjille. Koulutuksia on tuttuun tapaan englanniksi ja ruotsiksi, mutta nyt myös suomeksi. Ilmoittaudu siis ennen uuden projektin aloittamista yleiseen käyttäjäkoulutukseen ja virkistä muistiasi miten raportin sisältöä työstetään tehokkaasti yhteistyössä tiimisi sekä viestintäkumppanisi kanssa.  

Koulutuksissa käydään läpi CtrPrintin käyttö sekä miten muokkauksia tehdään työstettävään dokumenttiin InCopya/ InDesignia hyödyntäen. Koulutukset ovat CtrlPrintin käyttäjille maksuttomia, ja voit osallistua niistä vaikka useampaankin! Koulutuksien tarkemmat sisällöt kategorioittain sekä aikataulut suomenkielisiin verkkokoulutuksiin löydät täältä:

CtrlPrintin käyttö InCopy- ja InDesign-käyttäjille

CtrlPrintin ja ESEF-raportointi

Syksyn aikana tulemme järjestämään myös yleisiä verkon yli pidettäviä käyttökoulutuksia myös ESEF/XBRL-raportoijille, jolloin tauon jälkeen voi virkistää muistia myös ESEF-raportoinnin osalta. Koulutuksien aikataulu on vielä avoinna, mutta aikataulun varmistuttua tiedotamme siitä blogin kera sekä lisäämme myös kaikki ESEF-koulutukset osoitteeseen:

Kaikki CtrlPrintin koulutukset ja tapahtumat

Lämpimästi tervetuloa mukaan!