Asiakirjanne hyvissä käsissä


Asiakkaamme uskovat meille tärkeimmät asiakirjansa. Siksi tietoturvallisuus leimaa kaikkea toimintaamme ja on ylimpänä tärkeysjärjestyksessämme.

Tietoturvallisuudet toimintatavat

CtrlPrintillä on ollut tietoturvallisuuden hallinnan ISO 27001:2013 -sertifikaatti vuodesta 2016. Sertifiointi kattaa järjestelmämme, prosessimme ja henkilöstömme.

Ulkopuoliset tarkastajat auditoivat tietoturvatyömme vuosittain. Suoritamme myös säännöllisiä koodin ja infrastruktuurin turvallisuustarkastuksia, joihin sisältyy kolmannen osapuolen tekemä läpäisytestaus.

ISO 27001:2013 -standardin lisäksi noudatamme Cloud Security Alliancen (CSA) ja Security, Trust & Assurance Registryn (STAR) suosituksia. Olemme myös suorittaneet Consensus Assessment Initiative (CAI) -kyselyn.

Käytettävyys​

Redundanssia varten CtrlPrintin alustaa käytetään useista maantieteellisesti hajallaan sijaitsevista datakeskuksista käsin. Sekä CtrlPrint että datakeskustoimittajamme valvovat jatkuvasti kaikkia järjestelmiä ja infrastruktuureja. Tietoturvallisuuden hallintajärjestelmämme mukaisesti suoritamme säännöllisesti häiriötilanteesta toipumisen ja liiketoiminnan jatkuvuuden testejä.

Lisätietoja tietoturvallisuustyöstämme

Meillä on tietoturvallisuustyötämme kuvailevia avoimia asiakirjoja, joihin asiakkaamme saavat tutustua: esim. White paper, ISO-sertifikaatti, CSA-lomake ja turvallisuusarkkitehtuurimme kuvaus. Kysy lisää asiakasvastaaviltamme.

Asiakirjanne hyvissä käsissä​​

Asiakkaamme uskovat meille tärkeimmät asiakirjansa. Siksi tietoturvallisuus on korkealla tärkeysjärjestyksessämme ja leimaa kaikkea toimintaamme.