Raporttinne hyvissä käsissä


Asiakkaamme uskovat meille tärkeimmät raporttinsa. Siksi tietoturvallisuus leimaa kaikkea toimintaamme ja on ylimpänä tärkeysjärjestyksessämme.

Tietoturvallisuudet toimintatavat

CtrlPrintillä on ollut tietoturvajohtamis- ja hallintajärjestelmän ISO 27001:2013 -sertifikaatti jo vuodesta 2016. ISO 27001-sertifikaatti kattaa henkilöstön, kaikki sisäiset prosessit sekä IT-järjestelmämme.

Ulkopuoliset tarkastajat auditoivat tietoturvatyömme vuosittain ja varmistavat, että toimintamme täyttää kaikki standardin asettamat vaatimukset. Suoritamme myös säännöllisiä ohjelmistokoodin ja infrastruktuurin turvallisuustarkastuksia, johon sisältyy kolmannen osapuolen tekemiä penetraatiotestauksia (pentestaus).

ISO 27001:2013 -standardin lisäksi noudatamme Cloud Security Alliancen (CSA) ja Security, Trust & Assurance Registryn (STAR) suosituksia. Olemme myös suorittaneet Consensus Assessment Initiative (CAI) -kyselyn.

Saatavuus​

CtrlPrintin pilvialustaa käytetään useasta maantieteellisesti hajallaan olevasta datakeskuksesta käsin redundanssin luomiseksi. Yhdessä datakeskustoimittajamme kanssa valvomme jatkuvasti kaikkia käytössä olevia järjestelmiä sekä IT-infrastruktuuria. Tietoturvajohtamis- ja hallintajärjestelmän mukaisesti suoritamme myös säännöllisesti häiriötilanteesta toipumisen ja liiketoiminnan jatkuvuuden testejä.

Lisätietoja tietoturvallisuustyöstämme

Meillä on tietoturvallisuustyötämme kuvailevia avoimia asiakirjoja, joihin asiakkaamme saavat tutustua: esim. White paper, ISO-sertifikaatti, CSA-lomake ja turvallisuusarkkitehtuurimme kuvaus. Kysy lisää asiakasvastaaviltamme.

Raporttinne hyvissä käsissä​​

Asiakkaamme uskovat meille tärkeimmät raporttinsa. Siksi tietoturvallisuus on korkealla tärkeysjärjestyksessämme ja leimaa kaikkea toimintaamme.