Joustavuus, turvallisuus ja läpinäkyvyys

CtrlPrintin tärkein tavoite on aina ollut tehdä muotoiltujen vuosikertomusten tekemisestä helpompaa ja tehokkaampaa. Alusta lähtien olemme halunneet lisätä joustavuutta, turvallisuutta ja läpinäkyvyyttä vuosikertomusprojektiin. Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme kehittäneet toimintoja ratkaisemaan haasteita, joita moniulotteiset  ja montaa käyttäjää ja käyttötarvetta palvelevat Adobe InDesign/InCopy projektit ovat tuoneet tullessaan.  

Miksi käyttää CtrlPrintiä?

CtrlPrint auttaa säästämään aikaa ja antaa paremman kontrollin projektillenne. Sen ansiosta, että voi itse tehdä muutokset suoraan sisältöön eli tekstiin ja taulukoihin ilman muutoksia muotoiluihin ja asetteluihin, välttyy aikaavievältä vedosten edestakaisin lähettelyltä. Sisällön muokkaus tapahtuu vakaalla Adoben InCopyn ohjelmalla, joka on monelta osin kuin Word, mutta jossa on kaikki asettelut asetettu valmiiksi.

Mitä palvelu sisältää ja mitä se maksaa?

Voitte joko hankkia CtrlPrintin käyttöönne asiakirjakohtaisesti (esimerkiksi vuosikertomusta varten) tai tehdä laajemman käyttösopimuksen (tavallisimmin vuosikertomus ja osavuosikatsaukset). Hinnoittelumalli perustuu raportoijan sisäisten käyttäjien määrään sekä asiakirjan laajuuteen. Emme veloita lainkaan aloitusmaksuja, eikä meillä ole piilokuluja. Tekninen tuki sähköpostitse ja puhelimitse ovat vapaasti käytettävissä. Ottakaa yhteyttä ja pyytäkää tarjous! Konsultit käyttävät CtrlPrintiä ja teknistä tukeamme maksutta.

Kuinka aloitat CtrlPrintin käytön?

Ota yhteyttä johonkin meidän asiakasvastuullisista henkilöistä asiakastilin luomiseksi organisaatiollenne.

Suunnittelijanne esivalmistelee asiakirjan ja te päätätte yhdessä, milloin voitte aloittaa työskentelyn sen parissa.

Varaamme lyhyen aloituskoulutuksen kaikille käyttäjille tarpeen mukaan.

Neuvomme kaikkia asiakirjojen kanssa työskenteleviä käyttäjiä lisenssien ja asennusten kanssa.

Organisaatiostanne on valittava pääkäyttäjä, josta tulee samalla meidän pääkontaktimme. Pääkäyttäjä luo tunnukset organisaation sisäisille käyttäjille sekä luo tarvittaessa yhteydet muille käyttäjille organisaation ulkopuolelle.

Voitte aloittaa työskentelyn, kun asiakirja on CtrlPrintissä, asennukset on testattu ja olette saaneet koulutuksen.

Asiakirjanne hyvissä käsissä​

Asiakkaamme uskovat meille tärkeimmät asiakirjansa. Siksi tietoturvallisuus on korkealla tärkeysjärjestyksessämme ja leimaa kaikkea toimintaamme.