Tervetuloa mukaan

Matkalle kohti ESEF-vuosikertomusta
(ja sen yli)!

Jos et vielä tiedä kaikkia vastauksia ESEF:n ympärillä oleviin kysymyksiin ja kuinka se vaikuttaa yrityksesi vuosikertomuksen valmisteluun, kannattaa kalenterista varata hetki marraskuun 7. päivän iltapäivästä ja osallistua CtrlPrintin tilaisuuteen “Matka ESEF-vuosikertomukseen (ja sen yli)”. Tilaisuus järjestetään Helsingin keskustakirjasto Oodissa.

Kuten varmasti jo tiedätkin, niin European Single Electronic Format eli ESEF astuu voimaan 1 tammikuuta 2020.

Auttaaksemme noin 400 listattua asiakasyritystämme EU:n alueella täyttämään ESEF-vaatimukset, me olemme CtrlPrintissä kehittäneet ratkaisun, jonka avulla asiakkaamme voivat jatkossakin julkaista viestinnällisesti korkealaatuisia ja muotoiltuja vuosikertomuksia. Tämä tapahtuu ISO-sertifioidussa pilviympäristössä toimialan johtavilla InDesign ja InCopy -työkaluilla.

Siitä huolimatta, että ESEF on lainsäädännöstä tuleva velvoite, me CtrlPrintissä uskomme, että XBRL tuotuna pörssiyritysten vuosikertomuksiin tuo lopulta mukanaan jotain hyvääkin. Tämä on vasta ESEF-matkan alku.

Tilaisuuden lopullinen sisältö hioutuu vielä, mutta aiomme tuoda oman ratkaisumme esittelyn lisäksi myös muiden tahojen näkökulmia mukaan. Toivomme, että pystymme antamaan myös vastauksia eri asianosaisilla aiheen ympärillä heränneisiin kysymyksiin.

Ohjelma

13.30 Johdanto ja esittelyt
13.50 CtrlPrint ja ESEF Tagger
14.30 Kahvitauko
14.55 Vuosiraportoinnin ekosysteemit – Miltton
15.20 Paneeli käytännön kysymyksistä – Mukana mm. Finanssivalvonta ja Nasdaq
15.50 Yhteenveto
16.00 Mahdollisuus osallistua opastettuun kierrokseen Oodissa

Lämpimästi tervetuloa ja toivottavasti tapaamme tilaisuudessamme!

Lisätietoja CtrlPrintistä löydät nettisivuiltamme ctrlprint.fi

Päivä: 7 marraskuu 2019
Aika: 13:30-16:00
Paikka: Töölönlahdenkatu 4

 

Rekisteröidy tästä