Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai jos olet kiinnostunut CtrlPrintin esittelystä.

GDPR(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

c/o Regus Luna House,
Mannerheimintie 12 B, 5. krs, 00100 Helsinki

+358 (0)9 4245 4428

sales@ctrlprint.net

Koulutus

Sinä saat asiakkaanamme koulutukset veloituksetta.

Käyttötuki

Englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi

Arkipäivisin
09:00-20:00

+358 (0)9 4245 4425

support@ctrlprint.net

Usein kysyttyä

Miten tulen CtrlPrintin asiakkaaksi?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen sales@ctrlprint.net tai soita numeroon +358 40 522 7784, niin autamme sinut alkuun.

Miten ratkaisu hinnoitellaan?

Maksatte CtrlPrintistä projektikohtaisen hinnan (projektilla tarkoitamme esimerkiksi tietyn tilivuoden vuosikertomusta). Hinnoittelumalli perustuu raportin kokoon sekä muokkauksia tekevien sisäisten käyttäjien määrään.

Emmekö tarvitse enää mainostoimistoa?

Tätä meiltä toisinaan kysytään, ja vastaus on (useimmiten) ei. Sitä vastoin toimisto voi keskittyä muotoon ja te puolestanne sisältöön. Työtehtävät jakautuvat selkeämmin.

Oletteko mainostoimisto?

Emme, meillä ei ole mainostoimistopalveluja. CtrlPrint on yrityksille ja heidän suunnittelijoilleen suunnattu yhteistyöpalvelu. Me yksinkertaisesti helpotamme työn jakamista ja kohdistamista oikeille henkilöille helpolla ja läpinäkyvällä tavalla.

Kuinka saa korkearesoluutioisia pdf-tiedostoja

Korkean resoluution PDF-tiedostot, joissa on luettavissa olevia kuvaajia ja kaavioita, tehdään yksinkertaisimmin jakamalla kuvatiedostoja Creative Cloudissa tai kopioimalla ja liittämällä kaaviot suoraan asiakirjaan.

Vaatiiko CtrlPrintin käyttö ohjelmien asentamista?

Kyllä, teidän on asennettava Adobe InCopy -tekstinmuokkausohjelma (muistuttaa Wordia) ja tiedostonhallintaohjelmamme CtrlPrint Transfer Manager. Molemmat ovat nopeita asentaa, eikä kyseessä ole kokonaisen järjestelmän implementointi. Jos asiakirjat ovat jo olemassa, pääsette alkuun muutamassa tunnissa.

Ostammeko Adobe InCopyn tai InDesignin teiltä?

Muokkausohjelmien lisenssit hankitte suoraan Adobelta. Lisätietoja täältä.

Onko tiedostojen muokkaus Adobe InCopyssa vaikea oppia?

Adobe InCopy muistuttaa huomattavasti Microsoft Wordia, mutta on sitä yksinkertaisempi. Suuri ero on siinä, että koska muokkaukset tehdään suoraan muotoiltuun asiakirjaan, näet saman tien, mahtuuko teksti. Muutosten tekeminen itse säästää valtavasti aikaa.

CtrlPrint ja ESEF

EU:n säännellyillä markkinoilla toimivien listayhtiöiden on raportoitava tilinpäätökset digitaalisesti ESEF-standardin (European Single Electronic Format) mukaisesti vuodesta 2020 lähtien. CtrlPrintin avulla voitte integroida merkintöjen tekemisen normaaliin InDesign-pohjaiseen prosessiinne.